Μια οικογενειακή ιστορία αγάπης με τις μέλισσες.

Ο Ηλίας και η Μαρία, ένα ζευγάρι μελισσοκόμων, γοητευμένοι από το συναρπαστικό ταξίδι της μέλισσας, αφιερώνονται σε ένα κοινό σκοπό. Τη δημιουργία άριστα ποιοτικού μελιού που παράγεται με σεβασμό στην αρμονία της Μητέρας Φύσης.

2008

Όλα ξεκινούν το 2008, όταν ο Ηλίας αποφασίζει να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τη μελισσοκομία. Ο πρώτος τρύγος εκείνης της χρονιάς μοιράζεται σε οικογένεια και φίλους και μια νέα αγάπη γεννιέται.

2012

Έως το 2012, ο Ηλίας είχε μπει πλέον για τα καλά στο μαγικό κόσμο της μέλισσας και αποφασίζει να κάνει την μελισσοκομία την κύρια ασχολία του. Η Μαρία με την ιδιότητα της ως γεωπόνος, επανδρώνει με τεχνογνωσία την ανάπτυξη της ομάδας και της επιχειρηματικής της δράσης.

Με έδρα το Καπαρέλλι Βοιωτίας, ακολουθούμε και εξελίσσουμε την παραδοσιακή πρακτική της μελισσοκομίας. Εφαρμόζοντας ορθές πρακτικές, αναπτύσσουμε με μεράκι μια σειρά ποιοτικών προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Με αφοσίωση μελετάμε τις ανθοφορίες των περιοχών που φυλάσσονται τα μελίσσια μας. Έτσι εμβαθύνουμε σε βιολογικούς τρόπους αντιμετώπισης των ασθενειών των μελισσών και στη διαφύλαξη της φυσικής ροής του κύκλου παραγωγής του μελιού.

Μέσα από το πάθος μας για την κοινωνία της μέλισσας γεννιέται η σειρά
The Royal One.

Και η επιθυμία μας να μοιραζόμαστε απλόχερα, αυτό το αλλοτινό βασιλικό έδεσμα με τον κόσμο όλο, γίνεται πραγματικότητα!

Καπαρέλλι Βοιωτίας
Τ. +30 22623 04340
Ε. info@theroyalone.gr
Μέλι Θυμαρίσιο
Μέλι Ελάτης
Μέλι Πεύκου & Άγριων Βοτάνων