Η Φιλοσοφία μας

“100% Greek flora honey”

Το μέλι μας είναι το απόσταγμα της ανθοφορίας της Ελληνικής Φύσης. Ως επαγγελματίες μελισσοκόμοι, πιστεύουμε στην ανάδειξη της εξαιρετικά πλούσιας χλωρίδας του Ελληνικού τοπίου μέσα από το μέλι μας. Το motto “100% Greek flora honey” αποτελεί άλλωστε και τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας που διέπει τη σχέση μας με τη μελισσοκομία και τα προϊόντα που παράγουμε.

Κάθε μέλι μας έχει μια χαρακτηριστική σύνθεση τοπίου και χλωρίδας και διαφοροποιείται από το μοναδικό του άρωμα, χρώμα, γεύση και σώμα. Από τα ορεινά δάση του Ελικώνα, τα πευκοδάση της Εύβοιας έως και τους πρόποδες του Κιθαιρώνα όπου τα μελίσσια μας βόσκουν, ακολουθούμε τη διαδρομή της μέλισσας. Με επίγνωση της εξαιρετικά ευαίσθητης ισορροπίας του δασικού οικοσυστήματος, ασκούμε τη μελισσοκομία σε αρμονική συνύπαρξη με τη φύση.

Η πρακτική μας, εμπνέεται από τις αξίες της μέλισσας, τη μεθοδικότητα της, την εργατικότητα της και το ακούραστο ένστικτό της. Με ελάχιστες τεχνολογικές παρεμβάσεις από τον τρύγο του μελιού μέχρι την τυποποίηση του, διατηρούμε τη διαδικασία επί το πλείστον χειροποίητη. Συχνοί ποιοτικοί έλεγχοι της παραγωγής μας, διασφαλίζουν σταθερή ποιότητα και γεύση στα προϊόντα μας. Με αυτόν τον τρόπο δεσμευόμαστε στην αριστεία και μπορούμε με τη σειρά μας να μοιραζόμαστε μαζί σας εξαιρετικό ελληνικό μέλι με ασύγκριτη ποιότητα.

Καπαρέλλι Βοιωτίας
Τ. +30 22623 04340
Ε. info@theroyalone.gr
Μέλι Θυμαρίσιο
Μέλι Ελάτης
Μέλι Πεύκου & Άγριων Βοτάνων