ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ & ΑΓΡΙΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

Μέλι Πεύκου & Άγριων Βοτάνων

Το μέλι Πεύκης και Άγριων Βοτάνων The Royal One συλλέγεται στα πευκοδάση της Βόρειας Εύβοιας, περιοχή γνωστή από την αρχαιότητα για την πλούσια και σπάνια χλωρίδα της. Η ανθοφορία αρωματικών βοτάνων και η εξαιρετική βιοποικιλότητα της περιοχής συντελούν στην παραγωγή πευκόμελου άριστης ποιότητας.

Το μέλι Πεύκης και Άγριων Βοτάνων The Royal One είναι ένα μέλι με πλούσια γεύση, μεστό σώμα, όχι ιδιαίτερα γλυκό χάρη στη χαμηλή συγκέντρωση σακχάρων και με χαρακτηριστικό, σχετικά σκούρο, κεχριμπαρένιο χρώμα (ανάλογα με την περίοδο παραγωγής του). Η μεγάλη συγκέντρωση μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχονται στη σύσταση του (το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, ο χαλκός είναι μερικά από αυτά), καθιστούν το μέλι Πεύκης και Άγριων Βοτάνων τροφή με ιδιαίτερα υψηλή θρεπτική αξία και ένα ευρύ φάσμα ευεργετικών για την ανθρώπινη υγεία ιδιοτήτων.

Το πευκόμελο ειδικά άλλωστε αποτελεί σήμα κατατεθέν της ελληνικής μελισσοκομίας με το πεύκο το σημαντικότερο μελισσοκομικό φυτό της χώρας μας, καθώς το 65% της συνολικής παραγωγής μελιού είναι πευκόμελο.

Image Image

Η ανθοφορία αρωματικών βοτάνων και η εξαιρετική βιοποικιλότητα της περιοχής συντελούν στην παραγωγή πευκόμελου άριστης ποιότητας.

Χαρακτηρίζεται από πλούσια γεύση, μεστό σώμα, όχι ιδιαίτερα γλυκό χάρη στη χαμηλή συγκέντρωση σακχάρων και με χαρακτηριστικό, σχετικά σκούρο, κεχριμπαρένιο χρώμα.

Το μέλι Πεύκης και Άγριων Βοτάνων είναι τροφή με ιδιαίτερα υψηλή θρεπτική αξία και ένα ευρύ φάσμα ευεργετικών για την ανθρώπινη υγεία ιδιοτήτων.

ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ & ΑΓΡΙΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

300g

450g

  • Share:
Καπαρέλλι Βοιωτίας
Τ. +30 22623 04340
Ε. info@theroyalone.gr
Μέλι Θυμαρίσιο
Μέλι Ελάτης
Μέλι Πεύκου & Άγριων Βοτάνων