23 Νοεμβρίου, 2020 TheRoyalOneAdmin

GREAT TASTE AWARDS.
Μια συμμετοχή, τρία προϊόντα, τρία χρυσά αστέρια!

Αυτή ήταν η επιβράβευση μας για την πρώτη συμμετοχή της The Royal One στον παγκόσμιο γαστρονομικό διαγωνισμό!

Κάθε χρόνο στο Λονδίνο πραγματοποιειται ο διεθνής γαστρονομικός διαγωνισμός «Great Taste Awards», που βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης».

Τα βραβεία «Great Taste Awards» είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, καθώς αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη γεύση των προϊόντων, χωρίς αναφορά στη συσκευασία, το λογότυπο ή το branding τους, αφού δεν κρίνεται το αποτέλεσμα του μάρκετινγκ, αλλά η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων. Αυτή τη χρονιά του 2020 νιώσαμε «έτοιμοι» πως 3 από τα προϊόντα της Royal One μπορούν να εκπροσωπήσουν την εταιρία μας στον διεθνή αυτό διαγωνισμό.

Η αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μας επιβραβεύθηκε με τον καλυτερο τροπο! Μια συμμετοχή, τρία προϊόντα, τρία χρυσά αστέρια! Αυτη ήταν η επιβράβευση μας για την πρώτη συμμετοχή της The Royal One στον παγκόσμιο γαστρονομικό διαγωνισμό!

Αναλυτικά οι συμμετοχές μας και τα σχόλια των κριτών για τα προϊόντα μας.

Μέλι Ελάτης

Παχύ, παχύρρευστο, σχεδόν ρητινώδες βαθύ κεχριμπαρένιο μέλι, με εκπληκτικά ελαφρύ άρωμα. Αυτό το χρυσό σιρόπι όπως το μέλι έχει πραγματικά πολύ λεπτές γεύσεις, που μετά από μια αρχική έκρηξη ελαφριάς οξύτητας εξαφανίζεται. Λίγο περισσότερο βάθος και μήκος γεύσης θα ήταν ιδανικό.
Ένα πλούσιο μέλι χρώματος καραμέλας με ελαφρύ ιξώδες.
Υπάρχουν νότες από βότανα στη μύτη παράλληλα με έναν αμυδρό γλυκάνισο.
Μελάσα στον ουρανίσκο με ελαφριά οξύτητα που σε τραβά πίσω από τη γλυκύτητα. Ένα υπέροχο μέλι με απαλή αίσθηση στο στόμα – σου αφήνει γευση ακόμη και στο τελείωμα από ελαφρύ εσπεριδοειδές! Ελκυστικό, καθαρό μέλι με καλή συνοχή.
Έχει μια ενδιαφέρουσα, ξεχωριστή γεύση έλατου που αναπτύσσεται στο στόμα που μας θυμίζει αλπικά δάση. Ενδιαφέρον προϊόν.

Μέλι Θυμαρίσιο

Μέλι με πλούσια χρυσή κεχριμπαρένια εμφάνιση και υπέροχη αίσθηση στο στόμα, έχει δομή και επικαλύπτει τον ουρανίσκο τέλεια καθώς το μέλι λιώνει σιγά-σιγά αφήνοντας νότες λουλουδιών θυμάρι, λεπτές αλλά επίμονες.
Ένα πλούσιο, κεχριμπαρένιο χρυσό χρώμα. Ζεστά, βότανα, καταπραϋντικά αρώματα που μεταφράζονται στον ουρανίσκο. Απαλό, με μια ελαφρώς λαστιχωτή υφή που λιώνει στο στόμα για να αποκαλύψει εσπεριδοειδή, φυτικά, θυμάρι λουλουδιών, ελαφριά ρητίνη, ζεστές νότες μπαχαρικών, μια καταπραϋντική γλυκύτητα με ένα ζωντανό πικρό δάγκωμα στο φινίρισμα. Ένα καλά ισορροπημένο και νόστιμο μέλι που σας οδηγεί σε ένα ταξίδι γεύσεων. Ήπια, καταπραϋντική, ήπια φαρμακευτική και βαθιά ικανοποιητική.

Μέλι Πεύκου

Ένα τόσο ελαφρώς θολό μέλι, με πραγματικά υπέροχα αρώματα από βότανα. Το οπτικό ιξώδες αυτού του μελιού αμφισβητεί την υφή του, η οποία είναι πραγματικά πολύ κρεμώδης και καλύπτει το στόμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις γεύσεις του στον ουρανίσκο. Αυτές οι νότες βοτάνων που ανιχνεύονται στο άρωμα συνεχίζουν μέχρι τη γεύση, με σχεδόν φαρμακευτικές βοτανικές νότες στρογγυλοποιημένες από γλυκό.

Ένα αρωματικό μέλι με φαρμακευτικές νότες στη μύτη. Είναι ελαφρώς ιξώδες, σαν χρωματισμένο με καραμέλα και διαυγές. Καραμέλα βουτύρου στον ουρανίσκο, με απαλή και βελούδινη αίσθηση στο στόμα.
Υπάρχουν και άλλες φαρμακευτικές και φυτικές νότες που συμπληρώνουν τη γλυκύτητα.
Ένα ελαφρώς πολύπλοκο μέλι, γεμάτο από αίσθηση βούτυρου και καραμέλας.

Καπαρέλλι Βοιωτίας
Τ. +30 22623 04340
Ε. info@theroyalone.gr
Μέλι Θυμαρίσιο
Μέλι Ελάτης
Μέλι Πεύκου & Άγριων Βοτάνων